viernes, 2 de noviembre de 2007

A tenir en compte!

El proper dijous 8 de novembre, el cineclub Diòptria projectarà la pel·lícula "Septiembres" del director català Carles Bosch.

A més, el divendres 9 de novembre, hi ha sessió del II Cicle de Cinema i Ciència, organitzat pel Museu de la Tècnica de l'Empordà, i en el qual el cineclub Diòptria col·labora. Projecció de "Nómadas del viento” (Le peuple migrateur), de Jacques Perrin, a les 20.00 h, a la sala de la Cate de Figueres. Amb la participació de: Jordi Sargatal (ornitòleg, editor del "Handbook of the birds of the world", i Director de la Fundació Territori i Paisatge de Caixa Catalunya) , i Xavier Brau del Cineclub Diòptria. ENTRADA LLIURE.

També us fem saber que durant els dilluns del mes de novembre i part de desembre, tindrà lloc el Curs "Parlem de cine", a càrrec de David Ruiz, al centre Cívic de la Marca de l'Ham, de Figueres.

I finalment, encara més activitat cinematogràfica: els diumenges 4 i 11 de novembre, dins la "Tardoral de Cinema : I si nem a. .." es projectarà la 1a i 2a part respectivament de la pel·lícula "Once upon a time in America" ("Érase una vez en América") de Sergio Leone, a la sala d'actes climatitzada de la Rectoria de Garriguella, a les 19h. en VOSE. A continuació hi haurà col·loqui. ENTRADA LLIURE. (Organitza: Ajuntament de Garriguella. Regidoria de Cultura. Col·labora: Parroquia de Garriguella).

No hay comentarios: