martes, 29 de enero de 2008

Ummmm Atenció amb els P2P

Encara no he rebut cap foto dels magnífics paisatges dels que hem gaudit aquests dies. De la meravella de temps que ens ha acompanyat i de la magnífica aventura que tant hem gaudit... Aviat, tot arribarà.
De moment però, un consell IMPORTANT I MOOOOOOOOLT URGENT. Sembla que la SGAE que no en té prou i diverses productores musicals porten temps darrera els usuaris de p2p (lphant, emule, ares, donkey, etc, etc). Ja ha sortit a premsa que des de Europa els hi han denegat el dret a demanar a telefónica les dades dels usuaris d'aquests programes. Menys mal, en quan ho aconsegueixin denunciaràn un per un cada usuari. Com evitar-ho????? Molt important!!! NO TINGUEU AL INCOMING NI ALS ARXIUS COMPARTITS CD'S SENCERS!!!! Amb les pelis, amb programari, amb totes les altres històries no hi ha problemes, pq els qui estan darrera són les productores musicals (sony, etc...) Recordeu, no guardeu gaire temps els cds que us baixeu a les carpetes compartides o potser acabareu pagant multes importants!!!!!!!

8 comentarios:

Edu Martinell dijo...

Pero si tots treiem els arxius de l'incoming... qui compartira perque la resta continuem baixant??? Mentre hi hagi la llei de copia privada, a Espanya es legal compartir arxiu (si no hi guanyes res). Per montar una web amb adwords i links a emule et poden fotre un paquet, pero compartir per p2p es legal. Amazon esta comencant a vendre mp3 sense DRM de les grans productores. Al 'rei del pollo frito' & Co els queden quatre dies (per molt que digui Sarkozy..). Aguantem!!!

PD: jo faig la meva part compartint des dels USA ;)

codex dijo...

Per això es tracta de deixar películes, jocs, programari, tot el que no siguin cd's de música per als usuaris espanyols. Aqui, conec la llei i la seva pràctica, només s'investiguen els productes de les marques que denúncien, i només estan intentant denunciar les productores musicals. Tinc constància que porten molt temps darrera d'aconseguir-ho i si han aconseguit la bojeria de cobrar canon per un disc dur, una tarja sd, etc..

Doncs en Quim, és Clar!! dijo...

el millor és baixar-ho tot per programes bittorrent, em sembla que ares funciona així. Els fitxers baixen encriptats i un cop el tens sencer, et recomanen només compartir-lo una hora més, crec que de moment és una bona solució

codex dijo...

ja us dic que el més important és que no compartiu cd's sencers de música... Lo altre no és tant greu. Els que estàn darrera d'això fan servir programes com l'emule plus que rastreja quins usuaris tenen disponibles alguns arxius. Per això demanen les ips a telefònica (menys mal que s'ha negat)...

Arale Norimaki dijo...

GRÀCIES, PER LA INFO, SEMPRE ES POT TREURE ALGUNA CANÇÒ DELLS CD'S QUE NO VAL LA PENA, ENCARA QUE JO PREFEREIXO BAIXAR LES CANÇONS SOLES. N'ESTIC FARTA DE LA SGAE I DELS CANONS.....

Takeshi dijo...

Doncs que voleu que us digui.

A mí em sembla el típic "bulo" que es fa còrrer perquè s'estengui el pànic.

Com bé diu l'Edu, si això s'esten, el CD's complets menys populars desapareixerien de l'emule, en benefici de qui? Doncs de les distribuïdores musicals, evidentment.

A més a més, què pretenen? Cobrar-nos el canon per les còpies que fem i a més a més fotre'ns una denúncia per copiar? O una cosa o l'altra, no fotem.

Edu Martinell dijo...

Exacte Takeshi. D'aixo als USA en diuen FUD (Fear, uncertainty, and doubt)

codex dijo...

No us puc agafar pel coll. No us puc convèncer. Però no és un FUD, us ho garantitzo. Per això si residiu a SPAIN i feu servir emule, lphant o ares us aconsello que no hi guardeu música. No tinc tants seguidors al blog com per que no en quedi disponible...